ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ & ONLINE

Ενδιαφέρεσαι για δια ζώσης μαθήματα καλλιτεχνικών με τμήματα παιδικά ή ενηλίκων; Επικοινώνησε μαζί μου! Μπορείς επίσης να δεις και τα δωρεάν μαθήματα σε μορφή tutorials στο YouTube κανάλι μου!
Decoupage icon NEW 2

Decoupage

Σε ενδιαφέρει να μάθεις decoupage; Στα μαθήματα μου θα βρεις τεχνικές decoupage για αρχάριους αλλά και για πιο προχωρημένους!

zografiki canvas icon

Ζωγραφική

Ζωγραφική σημαίνει έκφραση! Σκοπός του μαθήματος είναι η δημιουργική απασχόληση και η βελτίωση της τεχνικής. Μάθε να ζωγραφίζεις με τεχνικές One Stroke & Bob Ross!

Kosmima New Icon

Κόσμημα

Στα μαθήματα κατασκευής κοσμήματος θα μάθεις να φτιάχνεις ξεχωριστά και προσωποποιημένα κοσμήματα με κλασικά αλλά και μοντέρνα υλικά. Θα ασχοληθείς με τεχνικές και σχέδια μακραμέ, ντίζες, χάντρες, διακοσμητικά στοιχεία και μία πολύ μεγάλη γκάμα υλικών!

mixed midea icon 1

Mixed Media

Με τις μεικτές τεχνικές μπορείς να δημιουργήσεις κατασκευές με έντονο το στοιχείο των τριών διαστάσεων. Μπορείς να μεταμορφώσεις εξ ολοκλήρου αντικείμενα με εντυπωσιακά αποτελέσματα ή να δημιουργήσεις κάτι από την αρχή και να χτίσεις πάνω του με διάφορες τεχνικές διακόσμησης και ειδικά υλικά.