Τρόποι Αποστολής

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη SPEEDEX εταιρεία ταχυμεταφορών

Χρόνος παράδοσης προϊόντων

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο mariletas.gr συνήθως διεκπεραιώνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το φόρτο εργασίας.

Οι αποστολές με Speedex συνήθως παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ,αναλόγως τον τόπο προορισμού, αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι παραδόσεις με courier γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σημείωση:

Όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά, δεν αναλαμβάνουμε όμως τυχόν φθορές. Σε περίπτωση φθορών (π.χ. σπασίματα) απευθυνθείτε στην εταιρεία courier.

 

Παραλαβή από το κατάστημα 

Μπορείτε να παραγγείλετε ότι θέλετε από το eshop μας www.mariletas.gr ή τηλεφωνικά στο 2351 500 136 και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας αφού σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολές για παραγγελίες άνω των 50€ για όλη την Ελλάδα (άνω των 30€  για την Κατερίνη) και βάρος (πραγματικό & ογκομετρικό) για δέματα μικρότερα των 2 κιλών για όλη την Ελλάδα. Με τη συνεργαζόμενη courier SPEEDEX.

Παραγγελίες άνω των 2 κιλών (πραγματικό & ογκομετρικό) επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Το ύψος των εξόδων αποστολής προσδιορίζεται με βάση τα κιλά και τις χρεώσεις της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται της περιγραφής του, αρκεί ο αγοραστής να ενημερώσει άμεσα το κατάστημα μας (εντός 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη και με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς). To προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί. To κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα κατά την μεταφορά τους. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κίνδυνο και ευθύνη του πελάτη.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με πίστωση του ποσού για αντικατάσταση του είδους με άλλο προϊόν σε επόμενη αγορά.

Ακύρωση και επιστροφή Παραγγελίας: Δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης της παραγγελίας, εφόσον δεν έχει αναχωρήσει από το κατάστημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα. Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε μέσω e-mail, στο info@mariletas.gr είτε τηλεφωνικά στο 2351 500 136. Εάν έχει ήδη πληρωθεί το ποσό της παραγγελίας τότε η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τη μορφή πίστωσης του ποσού για αντικατάσταση του είδους με άλλο προϊόν σε επόμενη αγορά.

Είναι εφικτή ακόμα και η μερική ακύρωση της παραγγελίας με αφαίρεση προϊόντων, εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή.